Københavns overbygningsskole

HVS i Folketinget !

Tre elever fra 8.F var mandag d. 29. januar medlemmer af Ungdomsparlamentet 2018. Forud for parlamentsdagen har eleverne udarbejdet et lovforslag, og på dagen var en af eleverne op talerstolen med et spørgsmål til børne- og socialminister Mai Mercado.

Du kan læse mere på up18.dk

Skolebestyrelsesvalg 2018

Hvilke linjer skal skolen udbyde? Hvordan skal vi arbejde med elevernes trivsel og medindflydelse? Skal vi samarbejde mere med erhvervslivet? Stil op til skolebestyrelsen og vær med til at sætte dagsorden på Højdevangens Skole. Vi holder valgmøde den 17. maj 2018 kl. 17:00 i personalerummet (indgang fra Grønløkkevej). Vi har brug for dig!

Der er frist for opstilling af kandidater den 21. maj ved henvendelse på skolens kontor.

Boomerang er flyttet

Her kan I se nogle billeder af Boomerangs ny lokale i det tidligere musiklokale.

Ret hyggeligt, og med bedre plads end før...