Københavns overbygningsskole

7. A på tur til Rosenborg Slot

5. September var 7. A på tur til udstillingen World Press Photo, og bagefter Rosenborg Slot. Her ses Freya. Cecilie og Lukas igang med at løse opgaver på slottet.

Eleverene havde som det ses, sørget for at være passende påklædt til besøget i de royale gemakker !

Skolernes Motiondag 2017

Skolernes Motionsdag har i år ikke været det traditionelle motionsløb, men derimod en dag hvor mellemtrinnet på de tre basisskoler og Højdevangen sammen har lavet idrætsaktiviteter i Sundbyidrætspark.

Aktiviteterne blev styret og igangsat af elever fra Højdevangens idrætslinje.

Samtidig foregik der idrætsaktiviteter for de mindste klasser på baisskolerne, som også blev faciliteret af elever fra Højdevangen

Herover kan der ses et lille udvalg af de mange aktiviteter der var i gang i det gode efterårsvejr !

Den 8. September fyldte skolen 87 år

Hvad har det så med billedet her at gøre ?

Det, du ser er, en del af det ene af to store vægmalerier i trapperummet. Billederne er udført mellem 1932 og 1937 af kunstneren Vilhelm Bjerke- Petersen. Bjerke-Petersens daværende hustru, Elsa Thoresen, var med til at male billederne, selvom begge er signeret af V.B.P Måske er det billeder du har gået forbi hver dag i mange år uden at se grundigt på dem ? Prøv at bruge et øjeblik på at se på billederne - og prøv at  tænke over hvor længe de har hængt på den samme væg - og måske hvad der er sket i samfundet og i skolen i den tid !

Hvis du er blevet nysgerrig på Vilhelm Bjerke- Petersen så læs mere her: