Introduktion til nye 7. klasser

Vi har som Københavns første overbygningsskole siden 2012 udviklet et læringsmiljø, hvor unge udvikler sig i et stærkt fællesskab.

Højdevangens Skole er nyrenoveret for at skabe inspirerende og funktionelle læringsrum, hvor unge på 7. – 9. årgang udvikler sig fagligt, socialt og personligt med høj motivation. Samtidig har vi linjerne: ”Fortællinger”, ”Idræt og velvære”, ”Kultur og samfund” samt ”X-perimentariet”.

Adgang til arrangementet via 48 E, København S.

For mere info bedes du kontakte skolens ledelse på 3317 3518

På HVS gør vi os klar til, at byde de nye 7. klasser velkommen.

I den kommende uge besøger 6. klasserne os, og lærer mere om, hvad det vil sige at gå på skolen.
Bl.a. deltager de på linjedage, møder deres nye lærere og deltager i et specielt informationsevent på onsdag d. 3.2.

Allerede nu kan kommende elever, og andre interesserede, læse mere om skolen i den nye brochure.

Læs meget mere her.

Få en rundtur på HVS

Videoen giver nogle indtryk af hvordan der ser ud i den del af skolen hvor ombygningen er afsluttet. Om ganske kort tid vil hele skolen være klar i ny flot og tidssvarende udgave !