Valg til skolebestyrelsen

Nu har I som forældre med tilknytning til Højdevangens Skole mulighed for at få indflydelse på dit barns skole ved at stille op som kandidat til Skolebestyrelsen.

Alle interesserede kan deltage i et orienteringsmøde om skolebestyrelsens arbejde onsdag den 27. april kl. 19:00 - ca. kl. 20:00 eller tirsdag den 3. maj kl. 17:00 – ca. kl. 18:00.
Orienteringsmødet afholdes i skolens EAT-lounge (indgang fra Sundbyvestervej 48E)

På skolekontoret kan du notere dig på en opstiller liste. Denne er tilgængelig på skoledage fra mandag den 18. april – fredag den 20. maj i tidsrummet 7:45 – 15:00
Du finder skolekontoret via Grønløkkevej 1, indgang A eller B (stuen).

For mere information læs her: http://hvs.skoleporten.dk/sp/p487122/file/Fullscreen/b6d99bdf-49d8-4842-b956-c0319671209c

Fornemt besøg på Højdevangen

Onsdag d. 16.marts fik HVS fornemt besøg af landets Udenrigsminister, Kristen Jensen, Børne og Ungeborgmester, Pia Alleslev, samt repræsentanter fra Danske skoleelever og Sex og samfund.

Danmark er valgt som værtsland for Women Deliver, som er verdens største konference om ligestilling og kvinders sundhed og rettigheder i København i maj.

I den forbindelse blev undervisningskampagnen #DetErMinRet, som sætter fokus på pigers sundhed og rettigheder i fattige lande lanceret på HVS.

Elever fra 7. B deltog sammen med Kristian Jensen og Pia Allerslev i forskellige undervisningslege udarbejdet af Sex og samfund.

Undervisningskampagnen skal sammen med undervisere og frivillige fra Sex & Samfund besøge 100 klasser på i alt 60 skoler i ni byer landet over op til Women Deliver.